Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Xhamia e Iljaz Kuklibeut

Kjo xhami është ndërtuar nga Kuklibeu në vitin 1543, është riparuar disa herë dhe në mbishkrimin e datës së ndërtimit tani është data e rinovimit që është bërë nga Ahmed Beu në vitin 1897.

Contact

  • Iljaz Kuka, Prizren