Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Trungu i Rrapit

Rrapi i Marashit është një monument i natyrës i cili i përket shekullit XIV. Ai ndodhet në lagjen e Marashit dhe është pjesë e Kompleksit të Mahallës së Marashit, në Prizren.

Contact

  • Vatra Shqiptare, Prizren