Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ndryshim nga Komunitetet për Zgjedhjet e Nënkryetarit të Komunës

Me 18 Dhjetor 2018 Shoqata Unioni Rinor të Kosovës paraqiti një ankesë Avukatit të Popullit Hilmi Jashari me kërkesë që sipas Kushtetutës të rregullohet rregullorja për zgjedhjen e nënkryetarit qëi përket komuniteteve. Si rezultat i përpjekjeve 1 vjeçare u hoqën Ministria e Administrimit të Pushtetit Lokal, Avukati i Popullit dhe ish udhëheqja. më shumë>>