Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Presidenti i FUEN-it Loránt Vincze Mbajti një takim online

Të Martën me 27 Prill 2021 Kryetari i Shoqatës Unioni Rinor i Kosovës Cengiz Kovaç dhe Kryetari i Bashkësisë Federale të Kombësive Evropiane Loránt Vincze mbajtën një takim të veçantë. më shumë>>