Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Marashi

Marashi shtrihet në anën lindore të qytetit të Prizrenit. Emri i tij vjen nga gjuha persiane që do të thotë “vend i freskët”. Në këtë lagje janë gërshetuar elementet e arkitekturës tradicionale dhe asaj orientale të Prizrenit.

Contact

  • 6P6W+GGX, Prizren