Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sahat Kulla dhe Muzeu Arkeologjik i Prizrenit

Kulla e Sahatit është ndërtuar në vitin 1948 dhe i ka shërbyer qëllimit të orientimit në kohë për qytetarët. Muzeu Arkeologjik u hap më 17 nëntor 1975 e ku mund të gjenden më shumë se 790 gjetje arkeologjike nga rajoni i Prizrenit.

Contact

  • Saraçët, Prizren