Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Xhamia e Saraçhanes – Kuklibej

Xhamisë i është dhënë emri Xhamia e Saraçanit pasi në lagjen ku ndodhet xhamia është punuar me breza dhe lëkurë. Është një nga xhamitë më të vjetra në qytet e ndërtuar në vitin 1534 dhe është ndërtuar nga Kukli Mehmed-beu.

Contact

  • Xhamia e Saraçëve - Kuklibeg, Saraçët, Prizren