Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Parku i Qytetit

Parku i Qytetit gjindet në pjesën perëndimore të Prizrenit dhe përfshin një hapësirë shumë të madhe e të gjelbëruar. Ka hapsira sportive si dhe lumin i cili kalon afër këtij parku.

Contact

  • Parku i Qytetit, XK, Prizren 20000