Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Shtëpia e Shemsidin Kirajtanit

Është ndërtuar në shekullin XIX dhe ndodhet afër Shtëpisë së Shuaip Pashës.

Contact

  • Shatërvan, Prizren