Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Xhamia e Arastas (Mosque of Evreno)

Kjo xhami është ndërtuar ndërmjet viteve 1526 dhe 1538 nga Evrenos – Zade Jakup Beu. Deri më sot qëndron vetëm minarja pasi në vitin 1911 qeveria e kohës bëri shembjen e xhamisë dhe të gjithë tregut.

Contact

  • Adem Jashari, Prizren