Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Xhamia e Namazxhahut – Kerk Mosque

Xhamia e Namazxhahut ishte një ndër momumentet e para të fesë islame, e ndërtuar nga Isa Beu në vitin 1455 dhe shërbeu për falje. Fjala “Namazxhah” rrjedh nga gjuha persiane që do të thotë “lutje”.

Contact

  • 6P7J+JCM, Džemail Bjedić, Prizren