Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Kroi i Xhamisë së Sinan Pashës

Kroi i Xhamisë së Sinan pashës është pjesë e Xhamisë, gjendet në hyrje të saj dhe është ndërtuar në kohën kur është ndërtuar edhe xhamia.

Contact

  • Sinan Pasha Mosque, Mimar Sinani