Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Teqja e Tarikatit Halveti

Teqja e Tarikatit Halveti është themeluar në vitin 1605 nga Sheh Osmani ndërsa gjendet në Lagjen e Saraçhanes. Kjo është teqja kryesore e këtij tarikati ndërsa teqe të tjera ndodhen edhe në Rahovec, Mitrovicë dhe në Shqipëri.

Contact

  • Farkëtarët, Prizren