Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Gryka e Lumbardhit të Prizrenit

Lumbardhi i Prizrenit rjedh në një lartësi prej 2360 m mbi nivelin e detit dhe ka një gjatësi prej 35.5 km. Hapësira në zonën e lumit Lumbardh gjatë verës është vendi më i vizituar i qytetit.

Contact

  • R115, Prizren