Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Mulliri i Shotmanit në Marash

Mulliri i Shotmanit është ndërtuar në vitin 1641 dhe konsiderohet të jetë mulliri më i vjetër në Prizren. Aktualisht MUlliri i Shotmanit shërben si restorant e që paraqet një vend aktraktiv për turizmin.

Contact

  • Vatra Shqiptare