Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Beledija ose Ndërtesa e Kuvendit të vjetër

Beledija ose Ndërtesa e Kuvendit të vjetër është ndërtesa ku u mbajt Kuvendi i parë i Komunës së Prizrenit në fund të shekullit XIX. Aktualisht ndërtesa përdoret si një qendër informacioni për trashëgiminë kulturore dhe për orientimin e turistëve.

Contact

  • Remzi Ademaj, Prizren