Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Sheshi Shadërvani

Shadërvani ndodhet në qendër të Prizrenit dhe konsiderohet si qendër e aktiviteteve kulturore, ekonomike dhe sociale të qytetit. Fjala “Shadërvan” vjen nga gjuha persiane e cila d.m.th. “fontanë apo krua me shumë burime”.

Contact

  • Sheshi i shatërvanit Nr.83