Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ura u Tabakhanës – Suzi Çelebia

Ura e Suzi Çelebisë apo Ura e Tabakhanës gjendet pranë Xhamisë së Suzi Çelebisë dhe njihet edhe si Ura e Tabakhanës, pasi shërbente për lidhjen me lagjen e Tabakhanës. Urën në vitin 1513 e ndërtoi Suzi Çelebiu.

Contact

  • Lumbardhi