Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Nisja e faqes në internet të Urës Kulturore

This event has ended

Përshëndetje,

Përmes këtij njoftojmë se, ne si OJQ “Kosova Genç Birlik Derneği/ Shoqata Unioni Rinor të Kosovës” me datë 04.01.2023 (e Mërkure) do të implementojmë projektin tonë me nr. 105/2022 te kontratës me titull ‘’Promovimi i Dialogut Kulturor përmes Edukimit të Rinjve dhe Komunikimit Ndëretnik’’ të mbështetur nga DKRS. Po ashtu ju njoftojme se lansimi i ueb faqes tonë do të bëhet në mënyre online përmes http://culturalbridgepz.org/ ku do te keni mundesi te shihni konceptin dhe përmbajtjen e produktit tone Cultural Bridge Prizren e cila është një produkt dinamik dhe do te avancohet gjatë gjithë kohës.

Qëllimi ynë është forcimi i ndjenjave të solidaritetit dhe unitetit social përmes vlerave të trashëgimisë kulturore dhe dialogut ndëretnik.

Me këtë rast ju faleminderit për përkrahjen tuaj.

Me respekt,

The Adventures of Kira and Morrison