Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Grand Opening Web Page

This event has ended

Përshëndetje,

Përmes këtij njoftojmë se, ne si OJQ “Kosova Genç Birlik Derneği/ Shoqata Unioni Rinor të Kosovës” me datë 04.01.2023 (e Mërkure) do të implementojmë projektin tonë me nr. 105/2022 te kontratës me titull ‘’Promovimi i Dialogut Kulturor përmes Edukimit të Rinjve dhe Komunikimit Ndëretnik’’ të mbështetur nga DKRS. Po ashtu ju njoftojme se lansimi i ueb faqes tonë do të bëhet në mënyre online përmes http://culturalbridgepz.org/ ku do te keni mundesi te shihni konceptin dhe përmbajtjen e produktit tone Cultural Bridge Prizren e cila është një produkt dinamik dhe do te avancohet gjatë gjithë kohës.

Qëllimi ynë është forcimi i ndjenjave të solidaritetit dhe unitetit social përmes vlerave të trashëgimisë kulturore dhe dialogut ndëretnik.

Me këtë rast ju faleminderit për përkrahjen tuaj.

Me respekt,