Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

FAUSTI

This event has ended

Teksti dhe Regjia: Fadil Hysaj
Premierë me 23 Janar 2023, ora 20:00

📍 Festivali “Talia e Flakes” – Gjilan
Bashkëprodhim i Teatrit Kombëtar të Kosovës me Teatrin e Qytetit Gjilan dhe Teatrin “Bekim Fehmiu” Prizren!
Së shpejti edhe në:

📍Amfiteatrin e Teatrit Kombëtar të Kosovës në Prishtinë